TÁRSASHÁZI KÖZÖS KÉPVISELET

Cégünk egyik fontos, kiemelt tevékenységi köre Társasházak közös képviselete. Ügyfélszolgálati irodánkban kultúrált környezetben fogadjuk kedves ügyfeleinket.

További információk a hírek menüpontban!

Az általunk kezelt társasházak tulajdonosai 2013. májusától Internet segítségével is tájékozódhatnak befizetéseikről, számlaegyenlegükről, a közös költséggel kapcsolatos adatokról. /FIGYELEM! MEGÚJULT FORMÁBAN!/
A szolgáltatás igénybevételéhez a honlap bal oldali sávjában található „TÁRSASHÁZI ÜGYFÉLKAPU” című linkre kell kattintani. A rendszert modernebb, könnyen használható felülettel újította meg a fejlesztő, melyet 2017 júniusától vezetünk be.

A rendszer azonosítása megváltozott, a belépéshez rögzítenünk kell a tulajdonos email címét. Kérjük, amennyiben ezt még nem adta meg számunkra, kérjük szíveskedjen társasházi elérhetőségünkre megküldeni. A rögzítés után egy regisztrációs levelet kap, melyben Ön adhatja meg majd a jelszavát. Az adatokat folyamatosan frissítjük.

Társasházi tevékenységünkről ide kattintva olvashat részletesebb tájékoztatást, vagy az alábbi linkre kattintva letöltheti minta-ajánlatunkat: Közös képviseletre szóló minta ajánlat.