TÁRSASHÁZI KÖZÖS KÉPVISELET

Cégünk egyik fontos, kiemelt tevékenységi köre Társasházak közös képviselete. Ügyfélszolgálati irodánkban kultúrált környezetben fogadjuk kedves ügyfeleinket.

Az általunk kezelt társasházak tulajdonosai 2013. májusától Internet segítségével is tájékozódhatnak befizetéseikről, számlaegyenlegükről, a közös költséggel kapcsolatos adatokról. /FIGYELEM! MEGÚJULT FORMÁBAN!/
A szolgáltatás igénybevételéhez a honlap bal oldali sávjában található „TÁRSASHÁZI ÜGYFÉLKAPU” című linkre kell kattintani. A rendszert modernebb, könnyen használható felülettel újította meg a fejlesztő, melyet 2017 júniusától vezetünk be.

A rendszer azonosítása megváltozott, a belépéshez rögzítenünk kell a tulajdonos email címét. Kérjük, amennyiben ezt még nem adta meg számunkra, kérjük szíveskedjen társasházi elérhetőségünkre megküldeni. A rögzítés után egy regisztrációs levelet kap, melyben Ön adhatja meg majd a jelszavát. Az adatokat folyamatosan frissítjük.

Társasházi tevékenységünkről ide kattintva olvashat részletesebb tájékoztatást, vagy az alábbi linkre kattintva letöltheti minta-ajánlatunkat: Közös képviseletre szóló minta ajánlat.