TÁRSASHÁZI KÖZÖS KÉPVISELET, ÜGYFÉLKAPU

Az általunk kezelt társasházak tulajdonosai 2013. májusától Internet segítségével is tájékozódhatnak befizetéseikről, számlaegyenlegükről, a közös költséggel kapcsolatos adatokról.

FIGYELEM! A rendszer megújult, a változásokat az alábbiakban foglaljuk össze:

A rendszert modernebb, könnyen használható felülettel újította meg a fejlesztő, melyet 2017 júniusától vezetünk be. A rendszer azonosítása megváltozott: a belépéshez rögzítenünk kell a tulajdonos email címét. Kérjük, amennyiben ezt még nem adta meg számunkra, szíveskedjen társasházi elérhetőségünkre megküldeni. Technikai okokból "citromail.hu" végű emailcímet sajnos nem tudunk regisztrálni, mivel ez a szolgáltató nem fogad ilyen levelet, megértésüket köszönjük!

A cím rögzítése után egy automata regisztrációs levelet kap a megadott emailre, melyben leírtak szerint, visszaigazolással Ön adhatja meg majd a jelszavát, ezt követően pedig az emailcímmel és jelszóval léphet be. A menürendszer és az elérhető adatok modernebb felületen jelennek meg, további funkciókat tartalmaznak, és még egyéb hasznos funkciók (pl. óraállás bejelentés, dokumentumok) is várhatóak.

Az adatokat folyamatosan frissítjük, a könyvelés, folyamatosan online módon történik!

A szolgáltatás igénybevételéhez a honlap bal oldali sávjában található „TÁRSASHÁZI ÜGYFÉLKAPU” című linkre kell kattintani. Amennyiben már megadta az emailcímét, és első alkalommal a levél alapján regisztrált, nincs további teendője, ezentúl itt tud belépni.

Amennyiben nehézsége adódik az átállással kérem küldjön részünkre egy emailt és segítünk a beüzemelésben!